fbpx

Blog

2021 Yılının Rengini Ultimate Gray ve Illuminating!

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Pantone, önümüzdeki yılın rengini açıkladı. 2021 yılının rengi Ultimate Gray ve Illuminating  !

Her sene tek bir renk belirleyen Dünya Renk Endüstrisi Pantone, bu yıl bir değişiklik yaparak 2 renk belirledi ! 

 

Illuminating (PANTONE 13-0647) sarının yumuşak bir tonu olan bu renk, her şeye rağmen var olan umudu ve mutluluğu simgelemekte. Aynı zamanda en karanlık anlar içinde bile gülümseten tüm anlara küçük bir gönderme yapıyor.

 

 Ultimate Gray (PANTONE 17-5104) grinin en bildik tonları arasında yer alan bu renk ise, her ne kadar kötümserliğin yapıyor gibi görünse de azim, kararlılık ve gücün bir simgesi olarak dikkat çekiyor.

 

Mobilya ve dekorasyon kısmına baktığımızda ise yaşamakta olduğumuz bu pandemi sürecinde yeni başlangıçlar yapmak için mekanların atmosferini değiştirirken küçük dokunuşlara ve renk değişikliklerine gidiyoruz. Bu aşamada yeni sezonun bu umut veren gri ve sarı renk kombinasyonundan yararlanabilirsiniz. Gri ve gri tonlarından yararlanarak elegan yada elit bir çizgi oluşturup, yaşadığımız alanlara sıcak bir dokunuş yapıp enerjisini yükseltmek için sarı ve sarı rengin tonlarından yararlanabilirsiniz.

Whatsapp Destek